Publicaties

Compassie leven

52 wekelijkse tips van de serie ‘Living compassion’ van PuddleDancer Press vertaald door Monie Doodeman.

Dit boekje biedt je ondersteuning om wekelijks te blijven oefenen met Geweldloze Communicatie. De kleurrijke achtergronden maken het lezen tot een plezier.

Geweldloze Communicatie  is gericht op verbinding, authenticiteit en gelijkwaardigheid. Als je spreekt vanuit de intentie tot waarachtig contact maak je jezelf zichtbaar, krijg je als het ware kleur.
Als je dat niet gewend bent, vraagt het focus en oefening om je bewust te zijn dat je een keuze hebt in de woorden die je gebruikt. Jij kiest welke kleur je contact heeft.

In het boek krijg je elke week een nieuw gebied om je aandacht op te richten, zodat je steeds makkelijker woorden kunt kiezen die bijdragen aan verbinding en contact.
De kleurrijke achtergronden  zijn foto’s van handbeschilderde zijde. Ze symboliseren dat iedereen zijn eigen kleur heeft en dat we samen een palet vol kleur vormen.
Door verbinding en contact te maken op je eigen vierkante meter ontstaat er vrede in jou en in jouw omgeving. En al die vierkante meters samen geven hun bijdrage aan een betere wereld.
Ik wens je veel plezier met oefenen.

Praktische informatie
Het boekje is uitgeven in full colour met een spiraal, waardoor je het gemakkelijk open kunt leggen. Voor een overzicht en een indruk van een paar pagina's klik hier.

Prijs € 16,- ( excl verzendkosten € 4,- / voor verzending buiten Nederland is dit € 9,-) Je kunt het boek bestellen door dit bedrag over te maken naar de Triodosbank nr NL 78 TRIO 0197 6153 76 t.n.v. De Basis, Training & coaching te De Bilt ovv Compassie leven of  monie AT communicerenvanuitjehart DOT nl

 

Triodosbank NL78 TRIO 0197 6153 76t.n.v. De Basis, Training & Coaching