Mijn achtergrond

Over Monie Doodeman

Op het moment dat ik in contact kwam met Geweldloze Communicatie wist ik: dit is wat ik al die tijd gemist heb. Van jongs af aan probeerde ik mensen al bij elkaar te brengen. Ook later in mijn leven verbaasde ik me erover hoe mensen langs elkaar heen kunnen praten.

Ik kon er maar niet de vinger op leggen waar het mis ging en het frustreerde me dat ik er geen oplossing voor vond. Met Geweldloze Communicatie had ik ineens de tools in handen om mensen te helpen in verbinding te blijven.

Sinds 2007 geef ik trainingen Geweldloze Communicatie. In 2011 ben ik als derde Nederlander gecertificeerd door het Center for Nonviolent Communication.

Waarom kiezen voor een training van Monie Doodeman?

Ik hou mijn groepen altijd klein zodat ik iedereen echt kan horen en ondersteunen.
Mijn kracht is dat ik snel door heb waar spanningen zitten, zonder dat ik dit direct in vul of voor je ga oplossen.
Ik help je vanuit je lichaam meer naar het voelen te gaan door lichaamsgerichte oefeningen die ik inzet vanuit mijn achtergrond in emotioneel lichaamswerk.
Ik hou de onkosten zo laag mogelijk, bijvoorbeeld door alleen soep bij de lunch te verzorgen en dat de mensen hun eigen lunch verder verzorgen. Zo draag ik eraan bij dat Geweldloze Communicatie beschikbaar is voor iedereen, ook voor mensen die niet zo veel te besteden hebben. De open trainingen bied ik daarom aan naar draagkracht.

Ben je benieuwd hoe Geweldloze Communicatie jou of je team verder kan helpen?
Neem dan gerust contact met me op:

‘Mij is duidelijker geworden op welke manier ik kan vertellen wat mij bezighoudt zonder te (ver)oordelen.' (Ben)