Geweldloze Communicatie Zoomcafé

Wat in april 2020 begon als een experiment tijdens Corona, krijgt ook nu een vervolg: online oefenen in het Geweldloze Communicatie Zoom café. Zowel mensen mét als zonder ervaring schoven aan in het café en gingen geïnspireerd weer door.

Wil je kennis maken of oefenen met de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie? Kom dan naar het Geweldloze Communicatie zoomcafé. Ik begeleid het café en geef achtergrond informatie over de diverse thema's. Je kan oefenen in kleine  groepjes en je ervaringen weer delen in de grote groep.

De bijeenkomsten hebben ieder een eigen thema. Je kan aan een hele serie meedoen of kiezen voor losse momenten die jou passen

  • 29 juni, maandagavond 19.30 - 21.30: Verbinden met jezelf
  • 8 september, woensdagavond 19.30 - 21.30:
  • 28 september, dinsdagavond 19.30 - 21.30:
  • 18 oktober, maandagavond 19.30 - 21.30:
  • 9 november, dinsdagavand 19.30 - 21.30:
  • 29 november, maandagavond 19.30 - 21.30:
  • 22 december, woensdagavond 19.30 - 21.30:

Verbinden met jezelf: Hoe gaat het met je? Waar gaat het jou om? Zomaar wat vragen die regelmatig de revue passeren. Om daar op te antwoorden heb je het nodig naar binnen te gaan. Wat leeft er in mij? De elementen van Geweldloze Communicatie helpen je om (weer) in contact te komen met jezelf. Als je contact hebt met jouw verlangen (je behoefte) kan je ook zien dat er verschillende strategieën mogelijk zijn om deze behoefte in te vullen.  Kom je mee oefenen?

Kosten en locatie Zoomcafé Geweldloze Communicatie

Het café heeft een open tarief. Na afloop bepaal je zelf hoeveel je wilt bijdragen. Zo wil ik bijdrage aan verbinding en harmonie tussen mensen. Je kan dit doen door een bankoverschrijving of door gebruik te maken van een tikkie. De informatie hiervoor krijg je in de bevestiging.
Een dag van te voren ontvang je een link voor de betreffende bijenkomst en het materiaal dat in die bijeenkomst wordt gebruikt. Alle bijeenkomsten hebben hun eigen unieke link die verder niet gedeeld wordt. Op deze manier is de beveiliging optimaal.
Je volgt het café op je eigen plek thuis, op de bank, in je werkkamer, of waar jij maar kiest.

Voor wie

Voor iedereen die wil kennismaken met Geweldloze Communicatie of zijn/haar ervaringen en kennis wil verdiepen of opfrissen.

Reactie van deelnemers

“Een laagdrempelige manier om kennis te maken of te blijven oefenen. Geen reistijd, geen oppas regelen en afstand is geen probleem.”

"Ik vind het verrassend hoe ik vast kan lopen in de materie en dat aan het eind van de avond alle stukjes dan toch in elkaar vallen en ik de avond afsluit met meer helderheid en nieuwe mogelijkheden. "

"Ik vind de online sessies heel waardevol. Ik heb er al veel uit geleerd. Dank je wel hiervoor!" Groetjes Carine

 

Agenda

Inschrijven