Annuleringsregeling

Bij de organisatie van de trainingen ga ik financiële verplichtingen aan. Om deze reden is je aanmelding niet vrijblijvend en gelden er annuleringsvoorwaarden. 

Deze zijn verschillende voor de diverse trainingen.

Voor de eendaagse training gelden de volgende voorwaarden:

  • Indien je annuleert tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 10,-.
  • Bij annulering binnen 2 weken tot 48 uur voor aanvang van de dag zijn de annuleringskosten 75% van de vaste kosten. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de training is het volledige bedrag van de vaste kosten verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.

Voor de tweedaagse trainingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Indien je annuleert tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 25,-.
  • Bij annulering binnen 2 weken tot 1 week voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten 50% van de onkosten. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 1 week tot 48 uur voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten 75% van de onkosten. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de training is het volledige bedrag van de onkosten verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.

Bij meerdaagse trainingen (o.a. de jaartraining Kleur bekennen) gelden de volgende voorwaarden.

Indien je annuleert tot 1 maand voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 50,-.
Indien je annuleert binnen 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 150,-.
Bij annulering binnen 2 weken tot 48 uur voor aanvang van de dag zijn de annuleringskosten 75% van de onkosten. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.
Bij annulering binnen 48 uur voor de training is het volledige bedrag van de onkosten verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats mee laten doen.

Lees ook de algemene voorwaarden.