Verdiepingscursus op woensdag ochtend in Utrecht. Start 17 mei

Voor iedereen die al eerder kennis heeft gemaakt met Geweldloze Communicatie biedt de volksuniversiteit Utrecht je de mogelijkheid om je vaardigheden te verdiepen of op te halen.

Je bent geraakt door de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie en weet ook dat je tijd nodig hebt om je deze stijl van communiceren volledig eigen te maken. Je bent bereid daarvoor te oefenen en ziet de meerwaarde van het samen oefenen en ontdekken.

Tijdens deze cursus gebruiken we de o.a. de  dansvloeren van Geweldloze Communicatie om helderheid te krijgen waar je bent in het gesprek. We oefenen met empathisch reageren en met zelfempathie. We besteden aandacht aan dagelijks taalgebruik, zodat jouw reactie natuurlijk overkomt. We focussen op de schoonheid van de behoefte, of deze nu wel of niet vervuld is. We ontdekken hoe Geweldloze Communicatie kan bijdragen dat alle partijen gehoord worden, waardoor je echt tot win/win kan komen.

Omdat dit een verdiepingscursus is, is het verzoek is dat je bekend bent met de basis van Geweldloze Communicatie. Hierbij verwachten we dat je minimaal 10 uur training  gevolgd hebt. Indien dit afwijkend is, kan je eventueel overleggen met de docent.

Locatie: Volksuniversiteit Utrecht, Nieuwegracht 41
Data: 17 & 24 & 31 mei, en 7 & 14 & 21 juni
Tijdstip: 9.15 - 11.45 uur
Kosten: € 240,-
Aanmelden: via de volksuniversiteit Utrecht.