Reacties van deelnemers

' Ik voelde mij erg op mijn gemak in de sfeer die er was. Deelnemers worden in hun waarde gelaten. De sfeer was serieus en er kon ook gelachen worden. Ik heb ervaren dat Monie veel vanuit haar hart communiceert. ' (Annet)

' De training was voor mij erg nuttig en een mooi vervolg op de training emotioneel lichaamswerk. Ik besef door deze training hoe waardevol het is om gevoelens en behoeften te benoemen. Het geeft inzicht.' (Sandra)

' Mij is duidelijker geworden op welke manier ik kan vertellen wat mij bezighoud zonder te (ver) oordelen. De training heeft ook voldaan aan mijn behoefte van persoonlijke ontwikkeling.' (Ben)

' Zeer leerzame en intensieve training met - voor twee dagen - voldoende afwisseling tussen de theorie en het praktisch oefenen. Verhelderend. Met jouw Geweldloze Communicatie en open zijn naar ons toe, kom je toch snel tot de kern van de zaak.' (Aad)

' Voelde me meestal goed op mijn gemak en verbonden, mede door de zeer ontspannen sfeer die de training kenmerkte. Ook was er een duidelijk waarneembare sfeer van gelijkwaardigheid.' (Richard)

' Prettige combi van uitleg, zelf oefenen en lichaamswerk. Monie straalt voor mij rust uit én grote betrokkenheid bij het onderwerp Geweldloze Communicatie zélf. ' (Robert)

' Ik ben zeer tevreden over de training. Er was veel persoonlijke betrokkenheid. Zacht en zonder oordeel.' (Karen)

' Ik voelde me op mijn gemak. Er was veel ruimte voor de inhoud en mijn inhoud.' (Renée)

' Ik ben blij met wat ik ontvangen heb en wat mij gegeven is in deze cursus. Het opent voor mij nieuwe wegen om in contact te blijven met mezelf en anderen. ' (Jolanda)

'Ik vond het fijn dat het in een huiselijke sfeer plaats vond. Ik heb jouw als bevlogen en ondersteunend ervaren wat voor mij erg inspirerend is. Het heeft mij doen beseffen dat je geweldloze/verbindende communicatie alleen eigen kan maken door er (in elke situatie) mee bezig te zijn en dat het een ontwikkelingsproces is wat veel kan betekenen voor jezelf, de mensen waarmee je in aanraking bent/komt en dat het een weg/tool is om deuren te openen en veranderingen die je in gang wilt zetten mooier en makkelijker te laten verlopen.' Trudy