Individueel

Sommige momenten in je leven vragen om daar even extra bij stil te staan. Het kan ook zijn dat je het fijn vindt als iemand daarbij met je mee kijkt en je uitdaagt om op een andere manier naar de situatie te kijken. In een één op één setting kan je de rust en de veiligheid ervaren om dit te gaan doen. Doordat je 1 uur alle aandacht krijgt kan je tot nieuwe inzichten komen en vervolgstappen zien die daarvoor nog niet helder waren. Of je krijgt meer contact met waar het je werkelijk om gaat. Voor jou wordt zichtbaar wat er speelt onder al het wegdrukken en negeren wat je daarvoor deed.

Voor wie

  • Voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen.
  • Voor iedereen die het idee heeft vast te lopen (zowel privé als in je werk)
  • Voor iedereen die merkt dat het hem te veel wordt.
  • Voor iedereen die meer contact wil met zijn emoties.
  • Voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn manier van communiceren en op zoek is naar andere wegen.
  • Kortom voor iedereen die een verandering in zijn leven wil.

Ook als je er samen niet uitkomt kan het verhelderend zijn om mij mee te laten kijken.

Werkwijze

Bij individuele begeleiding werk ik zowel vanuit de lichaamgerichte ervaring als de Geweldloze Communicatie. De mind kan veel concepten en ideeën bedenken, en de ervaring voegt er een andere dimensie aan toe. Deze ervaring plaats je steeds weer in je dagelijkse leven. Wat betekent dit voor jou en jouw leven en wat ga je met deze ervaring doen. Ons lichaam heeft een innerlijk geheugen dat aangesproken wordt tijdens het lichaamswerk.
Door met mededogen naar jezelf te luisteren ontstaat er een ruimte waarin je kan zijn wie je op dat moment bent. Als je de oordelen vertaalt in verlangens is het mogelijke om 'nieuwe' stappen te doen, vanuit je hart. Omdat je luistert naar wat er in je hart leeft. Als je contact hebt met deze bron kan je je leven richting en vorm gaan geven.

Coaching

Bij coaching ligt de nadruk op de ondersteuning van een pad dat je wilt gaan. Ik gebruik mijn scherpe waarneming en helderheid om je te spiegelen. Van daaruit bepaal je zelf weer je volgende stappen. Je krijgt inzicht in je eigen functioneren en de stappen die jij kunt doen als je een verandering wilt.
Coaching is na een eerste persoonlijke kennismaking ook telefonisch mogelijk.

Investering

Afhankelijk van wat er bij jou op dat moment speelt, besluiten we van te voren hoe lang een bijeenkomst zal zijn. Je kunt rekenen op € 65,- per uur.
Voor bedrijven en zzp-ers gelden anderen tarieven.
Na een eerste kennismaking is het ook mogelijk om de coaching telefonisch te doen.