Zelf je bijdragen bepalen

Ik werk met een open tarief. Dat wil zeggen dat op de site de kosten van een training vermeld staan en dat jij zelf vrij bent om te bepalen wat jouw bijdrage voor mijn werk voor de training is.

De kosten bestaan uit de huur van de ruimte, materiaal dat je krijgt en dat ik gebruik tijdens de training, catering. Als je alleen deze kosten betaalt, verdien ik nog niets.
Daarnaast ga je zelf bepalen waar je blij van wordt om te geven. Je kan dat doen na afloop als je ervaren hebt wat de training je waard is of van te voren bedenken wat je wilt geven. Bedenk hierbij dat deze training een onderdeel uitmaakt van mijn inkomen en wat je geeft een bruto vergoeding is voor mijn voorbereiding en werk op deze dagen. Als je ruimte hebt om meer te betalen, compenseert dat voor iemand die minder kan geven.

 

Ik heb hiertoe besloten omdat ik wil geloven in een wereld van overvloed waar genoeg is voor iedereen en dus ook voor mij. En ik wil graag dat heel veel mensen bekend worden met Geweldloze Communicatie en mocht geld een drempel zijn dan is die op deze manier weggehaald.


Mocht je behoefte hebben om hier over met mij van gedachte te wisselen dan is dat altijd mogelijk. Ik kan je eventueel ook een richtbedrag geven, als je dat meer ondersteuning geeft.  


Voor mensen waarbij de werkgever de kosten van een training voor zijn rekening neemt stel ik een bedrag van € 350,- voor , voor een 2 daagse training. Dat is incl. de kosten en vrijgesteld van BTW.