Verdiepingsdag 14 april

Heb je al kennis gemaakt met de mogelijkheden van Geweldloze Communciatie en wil je je vaardigheden vergroten? Kom dan naar deze verdiepingsdag. Een dag om samen te oefenen met eerlijk uiten en luisteren met empathie. En natuurlijk komt ook zelfempathie aan bod. Een dag om jezelf onder te dompelen, te lachen over de valkuilen waar we steeds weer intrappen en ontdekken welke mogelijkheden je hebt om steeds weer verbinding te maken. Verbinding met jezelf en verbinding met de ander. Vanuit deze verbinding ontstaat er begrip en oplossingen waar je beide mee verder kan.

Onderwerpen die aan bod zullen komen

  • De 'ja' horen achter de 'nee'.
    In contact blijven met de ander ook als er een antwoord komt dat je liever niet hoort.
  • Duidelijke verzoeken doen.
    Welke strategieën kies jij en hoe breng je die over?
  • Met mededogen luisteren naar jezelf.
    Hoe luister je naar wat er in jou leeft? Oefenen met liefdevol te reageren op de jakhals in jezelf en je oordelen te vertalen.
Verzoek

Omdat dit een verdiepingstraining is, is het verzoek dat je al een training Geweldloze Communicatie gevolgd hebt, bij mij of een andere trainer. Bij twijfel kan je altijd even contact met me opnemen.

Praktisch

Prijs training: De onkosten voor deze dag (koffie/thee, lunch, materiaal) zijn € 15,- . Daarnaast bepaal je zelf wat je met plezier kan geven als bijdrage voor deze dag.*
Bedenk hierbij dat deze training een onderdeel uitmaakt van mijn basisinkomen en dat wat je geeft dus een bruto vergoeding voor mijn voorbereiding en werk op deze dag is.
Na afloop betalen door middel van waardebepaling achteraf behoort ook tot de mogelijkheid.
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Koffie/thee en lunch inbegrepen
Aantal deelnemers 3 tot 6

*Indien de kosten worden vergoed door je werkgever stel ik een bedrag van € 150,- per dag voor.

Tenzij anders aangegeven in de agenda worden de trainingen gegeven in De Bilt.

Meer weten? Vraag om meer informatie of kijk in de agenda Direct inschrijven via de site