Communicatietrainingen

Communiceren vanuit je hart is gebaseerd op Geweldloze Communicatie zoals ontwikkeld is door Marshall B. Rosenberg.

Om in harmonie en met respect voor jezelf en voor elkaar samen te leven en te werken is andere communicatie en begrip voor elkaar een eerste belangrijke stap.
De kern daarin is om én te luisteren naar wat de ander beweegt én dat wat voor jou belangrijk is helder te vertellen. Hiermee krijgen je relaties meer diepgang en worden ze meer vervullend.
Tijdens de trainingen ontdek je hoe je daar zelf verantwoording voor kunt nemen. Je leert hoe je op een ontwapenende en respectvolle manier vanuit je hart contacten en relaties kunt creëren waarin verbinding en nabijheid is. Steeds vanuit het vertrouwen dat jij dit kunt ontwikkelen.communicatietraining

Werken in groepen

De trainingen worden in een kleine groep (3 tot 8 deelnemers) gegeven. Dit geeft je de kans om veel te oefenen en situaties uit jouw dagelijkse leven in te bengen. In de groep wissel je ook ervaringen uit en oefen je met elkaar. Er is herkenning en acceptatie.
Plezier, contact en aandacht zijn belangrijke elementen in de training.

Overzicht van de trainingen

Ik geef verschillende basis- en verdiepinsgtrainingen waardoor je kunt kiezen welke vorm jou aanspreekt om je Geweldloze Communicatie eigen te maken. Klik op de training voor meer informatie.

Introductiedag Geweldloze Communicatie

Basistraining Geweldloze Communicatie

Jaartraining Kleur bekennen

Verdiepingsavondcursus Dansvloeren

Verdiepingsdag: De kracht van empathie

Verdiepingsdag: Omgaan met boosheid

Gezin in verbinding: Voor ouders en kinderen 3 daagse / Zomermidweek

(Verdiepings)training omgaan met grenzen