(Ge)Zin in verbinding 3 daagse

Geweldloze Communicatie voor begrip en samenwerking

Donderdag 30 mei - zaterdag 1 juni 2019 (Hemelvaart)

Wil je er (meer) zijn voor elkaar in je gezin of familie? Verlang je naar openheid, gelijkwaardigheid en liefdevolle aandacht in het contact met de kinderen voor wie je zorgt of die je dierbaar zijn? Wil je verantwoordelijkheid nemen en kinderen voorleven hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen?

In deze 3-daagse Geweldloze Communicatie training voor volwassenen en kinderen leer je wat jij kunt doen om in contact en verbinding te blijven met elkaar, elkaar te horen en van elkaar te leren.

We oefenen met je eerlijk en open uitspreken naar elkaar en naar elkaar luisteren met aandacht. Door elkaar zo te horen, ontstaat er verbinding en begrip en komen we op creatieve ideeën voor de momenten dat we meer rust, plezier of samenwerking zouden willen.

Er is ruimte voor kinderen en volwassenen om onder elkaar uit te wisselen, ervaringen te delen, gehoord te worden en van elkaar te leren. De training is praktisch en speels van opzet met de nadruk op plezier en ervaren.

Aan bod komen o.a.:

  • De vier elementen van Geweldloze Communicatie
  • Gezamenlijke afspraken voor hoe je met elkaar wilt omgaan
  • Oordelen vertalen in verbindende taal
  • Waardering uitspreken
  • Strategieën kiezen om ieders behoeften te vervullen
Voor wie

We geven deze training voor volwassenen en (hun) (klein) kinderen van 8 t/m 12 jaar. Mocht je hier niet in vallen en graag mee willen doen, neem dan contact met me op. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Trainers

Ik geef deze training samen met Annemiek Shresta van der Krogt. Zij geeft sinds 2013 cursussen Empatisch communiceren en is moeder van 2 kinderen. We delen samen de passie om Geweldloze Communicatie dichter bij volwassenen en kinderen te brengen.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni van 10.00 - 17.00 uur met een gezamenlijk diner om 18.00 uur.
Tijdsinvestering: Contacturen 18. Naast de contacturen, zijn er geen verdere opdrachten.
Locatie: De Verdieping, Kanonsdijk 7, Groenekan op camping 'Tussen Hemel en Aarde'. De mogelijkheid bestaat om daar te overnachten (niet bij de prijs inbegrepen)
Prijs: Voor de kosten voor deze training vragen we je om te kijken wat je met plezier kan geven binnen een schaal van € 295,- tot € 200,- per volw. en voor de kinderen een schaal van € 225,-  tot € 150,- per kind .  Dit is incl koffie/thee, lekkers, 3x lunch en 2x avondmaaltijd, hand-out en materiaal.
Aanmelden via de site. Wil je meer info bel me op (06-10867091).
Aantal deelnemers: 8 tot 22 (minimaal 4 gezinnen)